Copyright C 2018 by "ArtCatapult"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: artcatapult@gmail.com
Umetnici
Prodajna galerija slika

DOBRO DOSLI U GALERIJU

Od pocetka 2018. godine, kada je ArtKatapult galerija osnovana kao privatna online galerija, zelimo da promovisemo vi?uelnu umetnost i stvaralastvo umetnika sa naseg prostora. Od novembra 2017. godine galerija je nastala kao virtuelni prostor koji je osim stalne postavke, odabranih umetnika, je i mesto za samostalne izlozbe izlozbe afirmisanih umetnika cija su nas dela obogatila energijom i dali pecat ArtKatapult-u. Saradnja sa mnogim umetnicima je cilj i zelja da se prikaze njihov rad, sto izdvaja nasu galeriju od klasicno uredenog prostora za izlaganje umetnickih dela i pretvara u interaktivno mesto razmjene novih ideja i inspiracija.
     Kada govorimo o identitetu galerije ArtKatapult svakako mora da se istakne kvalitet izlozenih radova u ovoj 2018. godini. Ovom prilikom su pod istim krovom objedinjeni brojni autori razlicitih umetnickih opredeljenja. ArtKatapult je svoje virtuelne kvadratne metre ustupio afirmisanim stvaraocima koji na ovim nasim prostorima rade deceninaja. Ove virtuelne izlozbe koje su okupile brojne istaknute predstavnike novije srpske umetnosti, predstavljaju pokusaj da se na nov nacin sagleda likovna umetnost kod nas.
     ArtKatapult odlikuje atmosfera koja obiluje razmeni pozitivnih energija posetilaca i umetnickih dela, zajednickim kreativnim naporima i veri u motivacionu snagu umetnosti. Slobodnih programskih osnova ArtKatapult galeriju je oslobodio konvencionalnih opterec?enosti i izdvojio je kao prostor koji afirmise i dostojno predstavlja domac?u umetnicku scenu.